POSTANI NAŠ ČLAN

Član Avanturističkog centra Lazarus Sport, može postati svako punoletno ili maloletno lice, uz pismenu saglasnost roditelja, koje prepoznaje, podržava i pronalazi se u aktivnostima kojima se mi bavimo. Da bi postao/la naš član potrebno je da popuniš našu online pristupnicu, a nakon odobravanja članstva, bićeš obavešten/a putem e-mail-a za uplatu godišnje članarine u iznosu od 1.500,00 RSD. Popunjavanjem pristupnice i uplatom godišnje članarine stičeš pravo na člansku karticu našeg centra. Pre učlanjenja, neophodno je da pročitaš uslove učlanjenja u naš centar. Učlanjivanjem u centar, smatra se da si saglasan/na sa navedenim uslovima.

Procedura učlanjenja u centar obuhvata dva koraka i to:

  1. popunjavanjem online pristupnice (klik na Google forms) i
  2. uplatu članarine za tekuću godinu.

Molimo te da koristiš ćirilično pismo prilikom popunjavanja online pristupnice. Nakon primljene popunjene pristupnice dobićeš instrukcije za plaćanje godišnje članarine i nakon te uplate, postaješ član našeg centra.

OBNOVA ČLANARINE

Članstvo se obnavlja na godišnjem nivou, tako da je po isteku godišnje članarine potrebno obnoviti svoje članstvo, kako bi i dalje mogao da učestvuješ u našim avanturama. Potrebno je da popuniš online pristupnicu i štikliraš obnovu članstva i upišeš broj svoje članske kartice.