POSTANITE NAŠ ČLAN

Član Avanturističkog centra Lazarus Sport, može postati svako punoletno ili maloletno lice, uz pismenu saglasnost roditelja, koje prepoznaje, podržava i pronalazi se u aktivnostima kojima se mi bavimo. Da biste postali naš član potrebno je da popunite pristupnicu i pošaljete je nam na mejl, a nakon odobravanja članstva, bićete obavešteni za uplatu godišnje članarine u iznosu od 1.500 RSD. Popunjavanjem pristupnice i uplatom godišnje članarine stičete pravo na člansku karticu našeg centra. Pre učlanjenja, neophodno je da pročitate uslove učlanjenja u naš centar. Učlanjivanjem u centar, smatra se da ste saglasni sa navedenim uslovima.

Procedura učlanjenja u centar obuhvata dva koraka i to:

  1. Popunjavanje pristupnice i
  2. Uplatu članarine za tekuću godinu.

Popunjavanje pristupnice je na ovom linku (Google forms).

Molimo Vas da koristite ćirilično pismo prilikom popunjavanja pristupnice. Nakon primljene popunjene pristupnice dobićete instrukcije za plaćanje godišnje članarine, i nakon te uplate, postajete član našeg centra.

OBNOVA ČLANARINE

Članstvo se obnavlja na godišnjem nivou, tako da je po isteku godišnje članarine potrebno obnoviti svoje članstvo. Potrebno je da popunite pristupnicu i štiklirate obnovu članstva i upišete broj Vaše članske kartice.